Het J-Lay schip Amazon, in opdracht van Alewijnse

Alewijnse

Alewijnse ontwikkelt en verbetert elektrische en automatiseringsoplossingen van hoge kwaliteit in de maritieme en industriële sector.

De werkzaamheden

Op de Amazon hebben we het complete glasvezelnet geïmplementeerd. Een prachtig uitdagend project onder hoge tijdsdruk. Het is de basis waarop een dergelijk schip draait. We waren gebonden aan harde deadlines om de systemen in bedrijf te stellen. Op een dergelijk schip lopen ontzettend veel verschillende systemen naast elkaar.

Onze rol is om niet alleen te zorgen dat alles gemeten is, gecertificeerd is en afgemonteerd is, maar vooral ook om de tijdsplanning te halen. We zorgen dat het project geen vertraging oploopt. Dat vraagt veel flexibiliteit en creatieve technische oplossingen van onze kant. Dat maakt zo’n project leuk, het is niet standaard.

Alewijnse
“Als systeem integrator werken wij al jarenlang met Storm Systems. Samen hebben we al veel maritieme en industriële projecten in binnen- en buitenland met succes opgeleverd. De keuze voor Storm Systems als onze partner bij de aanleg van communicatieve infrastructuren is telkens snel gemaakt. Daarbij is niet alleen de expertise doorslaggevend, maar ook de kwaliteit, flexibiliteit en de improvaties. Hierdoor zijn niet alleen wij, maar vooral ook onze klanten blij met de resultaten.”
Ben Bonte – Service manager
Alewijnse Netherlands B.V.
Icon metro-power-grey

Andere projecten

Storm Systems is een zwakstroom bekabeling bedrijf welke zich gespecialiseerd heeft in de communicatieve infrastructuren. Hierbij moet men denken aan:

De communicatie-infrastructuur voor een zandzuigschip

Meer informatie